top of page

ELMEKANISKA REPARATIONER
OCH LINDNING

Arrow Down

Skräddarsydda elmekaniska arbeten för industrins olika behov är en central del i Sähköpojats dagliga arbete. Lindning, service av växellådor, riktningar och olika mätningar utgör vår starka kärnkompetens. Dessutom omfattar våra tjänster även tillverkning av reservdelar och produkter.

Våra tjänster grundar sig på förtroende, tidtabeller som håller och kostnadseffektivt arbete. Vi utför underhålls- och reparationsarbeten på bland annat elmotorer, pumpar, kranar, fläktar, magneter, vattenkraftverk, hydraulsystem och växellådor.

IMG_1111.jpg

LINDNING MED STOR YRKESSKICKLIGHET

Lindning är Sähköpojats specialkompetens. Lindningsteamet består av 17 experter från olika yrkesgrupper och därför behärskar vi även alla processer relaterade till lindning. Vi är flexibla och klarar mycket snabba leveranser. Vi reparerar alla modeller och storleksklasser – även de mest krävande storlekarna och specialmodellerna.

SERVICE AV VÄXELLÅDOR

Vi servar och reparerar växellådor från de stora märkena med den toppkompetens vi har förvärvat under alla dessa år. Vi klarar att lyfta växellådor med en vikt på upp till 32 ton i ett lyft. Med mobila lyftar kan vi också hantera större helheter.

Sähköpojat har certifierats av flera växellådstillverkare. Vi servar alla tillverkares växellådor, bland annat Bauer Gear, Nordgear, Flender, Sumitomo, Hansen, Motox, Santasalo, SEW samt Benzlers märken.

RIKTNINGAR

Vi utför riktningar med Optalign laserinstrument.

MÄTNINGAR

Sähköpojat utför mätningar, balanseringar, lageranalyser och riktningar av servomotorer med den senaste tekniken. Vi använder bland annat utrustning från Heidenhain och Prüftechnik.

ELEKTRONIK

Sähköpojat erbjuder också tjänster som omfattar reparation, mätning och justering av kraftelektronik.

YTBEHANDLING

Reparerad utrustning, maskiner och delar levereras med en omsorgsfullt utförd ytbehandling från Sähköpojat. Utrustningen målas i vår egen målarverkstad och den är som ny när den anländer till kunden.

TILLVERKNING

Sähköpojats tjänster omfattar även modellering och tillverkning av nödvändiga reservdelar och vi tillverkarprodukter skräddarsydda efter kundernas behov. 

JOUR 24/7

Sähköpojats jourtjänst är alltid öppen. Om produktionsutrustningar och maskiner kräver omedelbar reparation kommer vi till dig och hjälper till.

Kaaminta_testi.jpg

KONTAKTA OSS!

CONTACT

Tornion Sähköpojat Oy
Raidekatu 29

FI-95420 Tornio (Torppi industriområde)

tfn. +358 400 300 511

Jour 24/7

logo kopio.png
paivytys_eng.png

Markku Rantapää, MD

tfn. +358 400 692 926
e-mail: markku.rantapaa@sahkopojat.fi

bottom of page