top of page

ELMEKANISKA REPARATIONER, BEARBETNINGSTJÄNSTER OCH BALANSERINGAR

paivytys_eng.png

Sähköpojat specialiserar sig på krävande underhållstjänster för industrin. Våra kompetensområden är elmekaniska reparationer, lindning, olika bearbetningstjänster och balansering. Vi tillhandahåller kompletta lösningar för våra kunder i alla nordiska länder och i allt större utsträckning runt om i världen.

Arrow Down

ELMEKANISKA REPARATIONER
MED CERTIFIERAD KOMPETENS 

Lindning är ett bra exempel på Sähköpojats specialkompetens. Teamet som utför lindning består av 17 experter inom olika områden och deras mångkunnighet täcker alla behov för industriella elmekaniska reparationer. Förutom toppmoderna maskiner, lokaler och en serviceinriktad attityd, garanteras kvaliteten på vårt arbete av kvalitetssystemet ISO 9001, miljösystemet ISO 14001 och en exceptionellt lång erfarenhet.

ELMEKANISKA REPARATIONER

Våra elmekaniska reparations- och underhållstjänster skräddarsys efter behoven hos varje enskild kund. Små eller stora, alla är välkomna.

BEARBETNINGSTJÄNSTER/MASKINBEARBETNING

Vi maskinbearbetar delar av olika storlekar, ända upp till 32 ton. Med vår maskinpark kan vi utföra mycket mångsidiga och exakta maskinbearbetningar.

BALANSERINGAR

Vi utför balanseringar med både fast och mobil utrustning. I våra verkstadslokaler kan vi balansera arbetsstycken med en vikt på upp till 10 ton och den mobila utrustningen har inga viktbegränsningar.

PALVELUT
Grundad

1974

Service

24/7

Kvalitetscertifikat

ISO 9001

Miljöcertifikat

ISO 14001

REFERENSSER

Vi utför elmekaniska reparationer, lindning, bearbetningstjänster och balanseringar åt våra kunder runt om i världen. Bildgalleriet nedan innehåller några exempel på vårt arbete. Vi berättar gärna mer om dessa projekt och hur de kan skräddarsys enligt dina behov.

REFERENSSIT
ABB.png
ruukki.png
fortum.png
metso.png
yit.png
LKAB.png
Boliden.png
caverion.png
Andritz.png
AP_TELA.png
sandvik.png
kraton.png
Airliquide.png
kemira.png
Outokumpu.png
peab.png
kuhmo.png
skanska.png
VATTENFALL.png
pohjolanvoima.png
agnicoeagle.png
OTA YHTEYTTÄ

Tornion Sähköpojat Oy
Raidekatu 29

FI-95420 Tornio (Torppi industriområde)

tfn. +358 400 300 511

Jour 24/7

logo kopio.png
paivytys_eng.png

Markku Rantapää, MD

tfn. +358 400 692 926
e-mail: markku.rantapaa@sahkopojat.fi

bottom of page