top of page

KÄÄMINTÄ JA SÄHKÖMEKAANISET KORJAUKSET

Arrow Down

Teollisuuden eri tarpeisiin räätälöitävät sähkömekaaniset korjaukset kuuluvat keskeisesti Sähköpoikien päivittäiseen työhön. Käämintä, vaihdelaatikoiden huolto, rihtaukset sekä erilaiset mittaukset ovat vahvaa ydinosaamistamme. Lisäksi palveluihimme kuuluu varaosien ja tuotteiden valmistus.

Luottamukseen, aikataulujen pitämiseen ja kustannustehokkaaseen työhön pohjautuvat palvelumme kattavat mm. sähkömoottoreihin, pumppuihin, nostimiin, puhaltimiin, magneetteihin, vesivoimaloihin, hydrauliikkajärjestelmiin sekä vaihteistoihin kohdistuvat kunnossapito- ja korjaustyöt.

IMG_1111.jpg

KÄÄMINTÄÄ LAAJALLA AMMATTITAIDOLLA

Käämintä on Sähköpoikien erikoisosaamista. Käämintätiimi koostuu 17 eri ammattiryhmän osaajasta, joten hallitsemme kääminnän lisäksi myös kaikki prosessit sen ympärillä. Joustavuutemme ansiosta pystymme tarvittaessa hyvinkin nopeisiin toimitusaikoihin ja korjaamme käsityönä kaikkien valmistajien eri mallit ja kokoluokat – myös kaikkein vaativimmat koot ja erikoisuudet.

VAIHDELAATIKOIDEN HUOLTO

Huollamme ja korjaamme tunnetut vaihdelaatikot pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.
Huollettavan vaihdelaatikon maksimipaino voi olla 32 tonnia yhdellä nostolla. Mobiilinostoilla pystymme huoltamaan suurempiakin kokonaisuuksia.

Sähköpojat on sertifioitu usean vaihdelaatikkovalmistajan toimesta. Huollamme kaikkien valmistajien vaihdelaatikot; mm. Bauer Gear, Nordgear, Flender, Sumitomo, Hansen, Motox, Santasalo, SEW sekä Benzler -merkit.

RIHTAUKSET

Teemme laser-rihtauksia jotka toteutetaan Optalign laser-laitteistolla.

MITTAUKSET

Sähköpojat on mittausten ammattilainen, joka tarjoaa uusinta teknologiaa mm. servomoottoreiden mittauksiin.

ELEKTRONIIKKA

Sähköpojat tarjoaa palveluna myös tehoelektroniikan korjaus-, mittaus- ja säätötöitä.

VIIMEISTELY

Korjatut laitteet, koneet ja osat lähtevät Sähköpojilta aina huolellisesti viimeisteltynä. Laitteet maalataan omassa maalaamossa ja ne ovat kuin uusia asiakkaalle toimitettaessa.

VALMISTUS

Sähköpoikien palveluun kuuluu myös mallinnus ja tarvittavien varaosien valmistus. Lisäksi teemme tuotteita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. 

PÄIVYSTYS 24/7

Sähköpoikien päivystyspalvelu toimii aina. Jos tuotantolaitteet ja koneet vaativat välitöntä korjausta, tulemme paikalle ja autamme.

Kaaminta_testi.jpg

OTA YHTEYTTÄ!

CONTACT

Tornion Sähköpojat Oy
Raidekatu 29
95420 Tornio (Torpin teollisuusalue)

Vikapäivystys 24h
Puh. +358 400 300 511

Päivystys 24/7

logo kopio.png
Paivutys_luonnos.png

Markku Rantapää, MD

Puh: +358 400 692 926
e-mail: markku.rantapaa@sahkopojat.fi

bottom of page