Sähkömekaaniset korjaukset

Sähköpojat tarjoaa teollisuuden sähkömekaanisiin töihin asiakaskohtaisesti räätälöitäviä palveluja. Käämintä, vaihdelaatikoiden huolto, rihtaukset sekä erilaiset mittaukset ovat vahvaa ydinosaamistamme.

Luottamukseen, aikataulujen pitämiseen ja kustannustehokkaaseen työhön pohjautuvat palvelumme kattavat mm. sähkömoottoreihin, pumppuihin, nostimiin, puhaltimiin, magneetteihin, vesivoimaloihin, hydrauliikkajärjestelmiin sekä vaihteistoihin kohdistuvat kunnossapito- ja korjaustyöt.

Kääminnän erikoisosaamista

Olemme Suomessa poikkeuksellinen toimija, joka hallitsee kääminnän lisäksi myös kaikki prosessit sen ympärillä. Joustavuutemme ansiosta 25 hengen käämitystiimimme pystyy tarvittaessa hyvinkin nopeisiin toimitusaikoihin ja korjaa käsityönä kaikkien valmistajien eri mallit ja kokoluokat – myös kaikkein vaativimmat koot ja erikoisuudet.

Vaihdelaatikoiden huolto

Huollamme ja korjaamme tunnetut vaihdelaatikot pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.
Huollettavan vaihdelaatikon maksimipaino voi olla 32 tonnia yhdellä nostolla. Mobiilinostoilla pystymme huoltamaan suurempiakin kokonaisuuksia.

Sähköpojat on sertifioitu usean vaihdelaatikkovalmistajan toimesta. Huollamme kaikkien valmistajien vaihdelaatikot; mm. Bauer, Nordgear, Flender, Sumitomo, Hansen, Motox, Santasalo, SEW sekä Benzler -merkit.

Rihtaukset

Teemme laser-rihtauksia jotka toteutetaan Optalign laser-laitteistolla.

Mittaukset

Sähköpojat on mittausten ammattilainen, joka tarjoaa uusinta teknologiaa mm. servomoottoreiden mittauksiin.

Elektroniikka

Sähköpojat tarjoaa palveluna myös tehoelektroniikan korjaus-, mittaus- ja säätötöitä.

Viimeistely

Korjatut laitteet, koneet ja osat lähtevät Sähköpojilta aina huolellisesti viimeisteltynä. Laitteet maalataan omassa maalaamossa ja ne ovat kuin uusia asiakkaalle toimitettaessa.

tsp_sahkomekaanisetkorjaukset

tsp_sahkomekaanisetkorjaukset_02

Ota yhteyttä